Ett rent kontor ger glada och friska anställda och ger kunder på besök rätt känsla

 

När Företag AB har kunder hos sig vill de självklart att de ska känna att de är ett frächt och modernt företag som värnar om sina anställda och deras hälsa.

 

Det är en av anledningarna till att Företag AB anlitar Dinas Städmirakel en stund på morgonen varje dag. Toaletterna glänser och ingenstans finns damm på golvet. 

 

Förutom kunderna trivs personalen också bättre av att veta att deras arbetsplats sköts om noga varje dag. Tappar de något på golvet är det ingen fara att plocka upp det igen och deras papperskorgar är tomma när de vill slänga skräp. På fikarasten är det frächt när de tar sina muggar och dricker sitt kaffe. Och pappret är aldrig slut när de gör toalettbesök.

 

För att få denna trevliga arbetsmiljö för Era anställda, ring Dinas Städmirakel och gå igenom vad som behöver städas på just ert företag och hur ofta. Dina är noggrann, effektiv och har rätt känsla för rena arbetsplatser.

 

Ni som företag gör rätt som anlitar Dinas Städmirakel med tanke på att Dina har 12 år erfarenhet av att städa för Anjas Städservice, bl.a. regelbundet hos företag i Boden. Dina har goda referenser att ge från sina år hos dessa företag, vilket Ni får se vid ett bokat möte med Dina.

 

 

 

Dinas Städmirakel © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

www.dinasstadmirakel.se